logo asocijacije srpske kozmetske i estetske dermatologije

Asocijacija Srpske Kozmetske i Estetske Dermatologije

"UVOĐENJE NOVOG SISTEMA STRUČNE VREDNOSTI"

novo_label

OBAVEŠTENJA

Trenutno aktivne KME:

- KME "PERUT I SEBOROIČNI DERMATITIS - ČESTI DERMATOLOŠKI PROBLEMI" je akreditovana za lekare, farmaceute, medicinske sestre-tehničare, farmaceutske tehničare, stomatološke sestre-tehničare i nosi 5 bodova za sve učesnike.


Testovi će se održati u datumima navedenim na strani
Online Kontinuirane Edukacije gde ćete naći više informacija o svim KME.

Uključite se...


Kontinuirane Medicinske Edukacije u organizaciji ASKED se već godinama uspešno održavaju

i prilagođene su našim kolegama iz svih oblasti medicine!

Poštovane kolege,
Poštovani članovi ASKED-a,
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se kontinuirane medicinske edukacije:PERUT I SEBOROIČNI DERMATITIS - ČESTI DERMATOLOŠKI PROBLEMI
(А-1-1314/19)
Ovde možete pročitati predavanje
"KLIKNITE OVDE ZA ULAZAK NA TEST"


održati na sajtu ASKED-a www.asked.rs .


  • Kontinuirana edukacija "PERUT I SEBOROIČNI DERMATITIS - ČESTI DERMATOLOŠKI PROBLEMI" je akreditovana za lekare, farmaceute, medicinske sestre-tehničare, farmaceutske tehničare, stomatološke sestre-tehničare i nosi 5 bodova za učesnike.

  • Prvih 100 učesnika KME "PERUT I SEBOROIČNI DERMATITIS - ČESTI DERMATOLOŠKI PROBLEMI", dobili su poklon - Vichy Minéral 89. (ova akcija je istekla)

Nakon što ste izvršili uplatu kotizacije za učešće na KE, testu se pristupa preko strane "Kontinuirana Edukacija" na sajtu ASKED-a i to klikom na link "KLIKNITE OVDE ZA ULAZAK NA TEST".
Iako će link za ulazak na test uvek biti dostupan, kao i sam test, imajte u vidu da će test isključivo biti aktivan samo u navedenim datumima za održavanje KME tako da će samo u tim terminima moći da se učestvuje na istim.

Navedenog datuma klikom na link "KLIKNITE OVDE ZA ULAZAK NA TEST", započinje testiranje. Neophodno je samo korektno popuniti sve tražene, lične podatke, zatim možete početi sa odgovaranjem na pitanja.

Vreme trajanja testova
:

  • PERUT I SEBOROIČNI DERMATITIS - ČESTI DERMATOLOŠKI PROBLEMI

je svakog dana od 00h-24h.

Za uspešno položen test potrebno je odgovoriti tačno na 60% pitanja. U trenutku kada rešite test i kliknete na opciju "pošalji", na vašu e-mail adresu stići će e-mail sa informacijom o rezultatima testa. Ukoliko ste položili test i regulisali kotizaciju, sertifikat u elektronskom obliku (pdf format), biće poslat na vašu e-mail adresu (koju ste uneli prilikom popunjavanja vaših ličnih podataka na samom početku testa), i to do 15. (petnaestog) dana u narednom mesecu.


Datumi kada će testovi biti aktivni:

KE "PERUT I SEBOROIČNI DERMATITIS - ČESTI DERMATOLOŠKI PROBLEMI" će biti održana:

askedkme fizikalna terapija

 


  • Kotizacija za učešće na testu "PERUT I SEBOROIČNI DERMATITIS - ČESTI DERMATOLOŠKI PROBLEMI" iznosi 1000 dinara .  • Kotizaciju je potrebno uplatiti najkasnije jedan dan pre početka održavanja edukacije.
    Molimo Vas da čuvate uplatnicu kao dokaz o uplati.


Uplatnicu popuniti na sledeci način:

Za KME "PERUT I SEBOROIČNI DERMATITIS - ČESTI DERMATOLOŠKI PROBLEMI"

 


Zahvaljujemo Vam se na poverenju i uspešnoj saradnji koju ostvarujemo svih ovih godina!!!

logo asked