asked

askedPrijtatelji ASKED

ordinacija proderma

doing

metro

UVOĐENJE NOVOG SISTEMA STRUČNE VREDNOSTI I ODGOVORNOSTI U KOZMETSKOJ I ESTETSKOJ DERMATOLOGIJI

asked

Laseri, botoks, fileri, mezoterapija, lipoliza, savremena inovativna dermokozmetika...

Metode ulepšavanja i podmlađivanja ne samo da usporavaju fiziološko starenje, već predstavljaju i način lečenja.  

Kozmetska dermatologija polako i sigurno briše granicu modne ekstravagancije i  predstavlja realnu potrebu dostupnu svakom pojedincu.

Dermatolozi u  Srbiji koji se bave dermatološkom kozmetologijom i estetikom, prate i usvajaju najnovija svetska saznanja i uspešno primenjuju sve procedure iz ove oblasti.

Našim pacijentima su dostupne sve kozmetsko dermatološke i estetske procedure neposredno nakon početka njihove primene u svetu.

Kontinuirana Edukacija iz ove oblasti je najvažnija. Dermatolozi usvajaju a pacijenti dobijaju tretmane po zvaničnim protokolima i vodičima koji garantuju najbolje kliničke, kozmetsko-dermatološke i estetske rezultate.

 Zbog
" UVOĐENJA NOVOG SISTEMA STRUČNE VREDNOSTI I ODGOVORNOSTI U KOZMETSKOJ  I  ESTETSKOJ DERMATOLOGIJI"
        
  osnovana je

- Asocijacija Srpske Kozmetske i Estetske Dermatologije – ASKEDAgencija  za privredne registre, Registrator koji vodi registar udruženja, na osnovu članova 26. i 32. Zakona o udruženjima
(službeni glasnik RS br.51/09) upisuje u registar udruženja udruženje: Asocijaciju Srpske Kozmetskeasked i Estetske
Dermatologije-ASKED
Dana 09.12.2009.god.

Prva domaća kontinuirana edukacija u ovoj oblasti održana je 30. oktobra u Nišu na temu “Kozmetska dermatologija”. Akreditovana od Saveta Ministarstva zdravlja Republike Srbije, privukla je pažnju oko stotinak dermatologa iz cele zemlje.

Održano je 13 predavanja koja su obuhvatila najvažnije i najznačajnije procedure iz oblasti kozmetske i estetske dermatologije: botoks, laseri, hemijski pilinzi, dermokozmetika, neinvazivna kozmetsko-dermatološka dijagnostika kože, klinička procena normalne kože, starenje i fotostarenje kože, uklanjanje hiperpigmentacija i dr.

Na ovom skupu osnovana je Asocijacija Srpske Kozmetske i Estetske Dermatologije – ASKED, sa ciljem da kontinuiranim obrazovanjem dermatologa i drugih koji se bave kozmetsko estetskim procedurama, uđe u novu eru srpske dermatologije, u kojoj će klijent, njegov kvalitet života, brzo i efikasno lečenje i najkvalitetnija nega kože biti na prvom mestu.