logo asocijacije srpske kozmetske i estetske dermatologije

Asocijacija Srpske Kozmetske i Estetske Dermatologije

"UVOĐENJE NOVOG SISTEMA STRUČNE VREDNOSTI"

OBAVEŠTENJA

Trenutno aktivne KME:

Trenutno nema aktivnih KME.

U toku je planiranje ASKED Simpozijuma: DERMATOLOGIJA I ESTETSKA DERMATOLOGIJA- NOVE PERSPEKTIVE
koji će se održati u decembru!

Uključite se...


Osnivanje Asocijacije Srpske Kozmetske i Estetske Dermatologije

Osnivanje Asked

Metode ulepšavanja i podmlađivanja ne samo da usporavaju fiziološko starenje, već predstavljaju i način lečenja.

Kozmetska dermatologija polako i sigurno briše granicu modne ekstravagancije i predstavlja realnu potrebu dostupnu svakom pojedincu.

Dermatolozi u Srbiji koji se bave dermatološkom kozmetologijom i estetikom, prate i usvajaju najnovija svetska saznanja i uspešno primenjuju sve procedure iz ove oblasti.

Našim pacijentima su dostupne sve kozmetsko dermatološke i estetske procedure neposredno nakon početka njihove primene u svetu.

Kontinuirana Edukacija iz ove oblasti je najvažnija. Dermatolozi usvajaju a pacijenti dobijaju tretmane po zvaničnim protokolima i vodičima koji garantuju najbolje kliničke, kozmetsko-dermatološke i estetske rezultate.

Zbog
" UVOĐENJA NOVOG SISTEMA STRUČNE VREDNOSTI I ODGOVORNOSTI U KOZMETSKOJ I ESTETSKOJ DERMATOLOGIJI"

osnovana je:

Asocijacija Srpske Kozmetske i Estetske Dermatologije – ASKED

Agencija za privredne registre, Registrator koji vodi registar udruženja, na osnovu članova 26. i 32. Zakona o udruženjima (službeni glasnik RS br.51/09) upisuje u registar udruženja udruženje:

Asocijaciju Srpske Kozmetske i Estetske Dermatologije-ASKED
agencija za privredne registre
Dana 09.12.2009.god.

Prva domaća kontinuirana edukacija u ovoj oblasti održana je 30. oktobra u Nišu na temu “Kozmetska dermatologija”. Akreditovana od Saveta Ministarstva zdravlja Republike Srbije, privukla je pažnju oko stotinak dermatologa iz cele zemlje.
Održano je 13 predavanja koja su obuhvatila najvažnije i najznačajnije procedure iz oblasti kozmetske i estetske dermatologije: botoks, laseri, hemijski pilinzi, dermokozmetika, neinvazivna kozmetsko-dermatološka dijagnostika kože, klinička procena normalne kože, starenje i fotostarenje kože, uklanjanje hiperpigmentacija i dr.
Na ovom skupu osnovana je Asocijacija Srpske Kozmetske i Estetske Dermatologije – ASKED, sa ciljem da kontinuiranim obrazovanjem dermatologa i drugih koji se bave kozmetsko estetskim procedurama, uđe u novu eru srpske dermatologije, u kojoj će klijent, njegov kvalitet života, brzo i efikasno lečenje i najkvalitetnija nega kože biti na prvom mestu.